Your address will show here +12 34 56 78
Water To Go
FAQ

Er min Water To Go flaske klar til brug?

Ja. Water To Go flasken er klar til brug. Selve filteret skal dog aktiveres, inden du kan drikke forurenet vand. Aktiveringen af filteret foregår på følgende måde:
Filteret skal være helt vådt for at blive aktiveret.
Hvis du benytter filteret førend, det er vådt og aktiveret, kan dette resultere i, at der passerer ufiltreret vand igennem filtermembranen
Når du skal aktivere et nyt filter, anbefaler vi, at du fylder flasken med vand, evt. vender den på hovedet, og lader filteret blive gennemblødt i 15-20 min. Du kan evt. vende flasken på hovedet.
Klem derefter på flasken indtil, der kommer en klar stråle ud af mundstykket. Nu er vandet klar til, at du kan drikke det.
Vi har lavet en kort video som viser hvordan du Aktiverer dit filter   SE VIDEOEN HER

Hvordan aktiverer jeg min ”timer” på mit GO! Filter?

Vores Go! flasker har en ”timer”, du kan bruge. Den sidder vedhæftet på flaskens papemballage, og indsættes bag gummibåndet, som vist i instruktionen på emballagen. Når du aktiverer filteret, så trykker du efterfølgende på ”tænd knappen” og ”timeren” viser herefter, hvornår der er gået 2 måneder. En smart lille gadget, som altid kan fortælle dig, hvornår det er tid til at skifte filteret.

Hvis jeg ikke bruger min Water To Go flaske hver dag, vil filteret så stadig holde i 2 henholdsvis 3 måneder, alt efter flaskens størrelse?

Vore filtre er konstrueret til at filtrere 130 liter vand, når du bruger en GO! flaske og 200 liter, når du bruger en 75cl vandflaske. Filteret i En Go! flaske har en levetid på 2 måneder og filteret i en 75 cl. Water To Go flaske har en levetid på 3 måneder. Når filteret først er aktiveret, er det ikke muligt at forlænge filterets levetid, selvom du ikke benytter flasken hver dag.
Hvis filteret bliver tørt af ikke at have været i brug i filterets holdbarhedsperiode, skal det aktiveres igen, inden filtreringssystemet atter er aktivt.
Fyld flasken op med vand, og lad filter og flaske stå i 15 min. Vend evt.flasken på hovedet i mens.
Derefter trykkes på flasken til der kommer en klar stråle ud. Se videoen Aktiver dit filter

Hvordan ved jeg at mit filter skal skiftes?

Der er 3 forskellige muligheder.


  • Hvis du har en GO! Flaske, og du har aktiveret timeren, da du tog den i brug, vil timeren vise, at du skal skifte filteret efter 2 måneder.
 
  • Hvis du har en 75cl flaske og har registret din mailaddresse i forbindelse med dit køb, vil du modtage en mail som påminder dig om at skifte filteret efter 3 måneder. 

  • En ud af de 3 tekonologier i vores filter (det, som sørger for at fjerne lugt og smag) består af aktivt kul. Når filteret skal skiftes, vil vandet gradvist begynde at smage, som før, du tog din Water To Go flaske i brug, og den bliver meget svær at drikke igennem. Det er nu du skal skifte dit filter. 

Filtrerer i for Flourid?

Ja. Se vores testresultater 
Vores filtre bruger både aluminium nano teknologi og aktivt kul til at filtrere for flourid.

Filtrerer i for klor?

Ja. Vores tests af anerkendte internationale eksperter viser, at et filter fra Water To Go reducerer mængden af klor til under et niveau, hvor det kan smages. Se vores testresultater her.
Man kan virkelig smage forskellen når man drikker fra en Water To Go flaske.

Hvordan redder en Water To Go flaske planeten?

Ved at vælge en Water To Go Flaske reducerer du plastikforurening, og sparer ressourcer. Forurening, forårsaget af millioner af engangsplastikflasker, flyder i vores verdenshave, og skader dyrelivet, samt det naturlige økosystem. Ved at lave kun en Water To Go flaske i stedet for hundredvis af engangsflasker bevarer vi naturens værdifulde ressourcer. Kæmpe mængder af olie, vand, og andre materialer bliver brugt til at producere og fragte engangsflasker. Kun 12% af alle disse bliver genanvendt.

Hvor meget koster en liter renset vand fra en Water To Go flaske?

Hvis du har en 75cl. flaske, og bruger 4 filtre om året, som giver dig 800 liter renset vand, er prisen ca. 56 øre pr liter.
Hvis du har en GO! Flaske, og bruger 6 filtre om året, som giver dig 780 liter renset vand, er prisen ca. 96 øre pr. liter.

Har i testet filteret?

Ja. Disse tests og resultaterne kan ses på hjemmesiden her. Vi har testet filteret på 3 forskellige kontinenter af internationalt anerkendte laboratorier i London, Florida, og Bangalore.
Vi har yderligere testresultater på vej, som vi offentliggør løbende.

Hvordan virker det?

Water To Go bruger 3 forskellige teknologier, som tilsammen udgør vores patenterede 3-i-1 filter.
Dette gør at vi filtrerer for over 99,9% af alle vandbårne fremmedlegemer. Kernen i filteret var oprindelig designet til NASA´s rumfartsprogram, og består af:
  • Filterets kerne med nogle af de mindste porestørrelser nogensinde udviklet til vandfiltrering. 
  • Den traditionelle teknologi med aktive kul partikler, som er indbygget i filterets kerne. Denne opbygning gør, at meget mere af kullets overflade er tilgængelig til at rense mere effektivt. 
  • Kernen udleder en positivt ladet energi ligeså snart, det kommer i kontakt med vand, og tiltrækker på den måde vandbårne fremmedlegemer. 
Intet andet vandfiltreringssystem kombinerer disse 3 teknologier, og giver et så godt resultat til en så lav pris.

Hvilke 3 teknologier bruger Water To Go?

• Water To Go bruger en mekanisk filtrering. Meget små mikroporer stopper fremmedlegemer, så de ikke kan komme igennem filteret.
• Water To Go bruger en elektronisk ladet filtrering. Dette gør mikroporerne endnu mindre, og tiltrækker fremmedlegemer, som en slags magnet og fanger dem i filteret.
• Sidste del er aktivt kul, som er indbygget i filterets kerne, og dermed har en større flade end traditionelt aktivt kul. Dette gør, at en større flade er aktivt, og derved mere effektivt, samt giver den bedste smag og fjerner lugt.
Smag og mærk selv forskellen!

Kan i specieldesigne flasker til organisationer og virksomheder?

Ja. Vi kan producere flasker med unikke designs eller logoer. Vi har samarbejdet med flere store virksomheder og velgørende organisationer, såsom Rotary International, Læger Uden Grænser, The Hunger Project m.fl. som alle har aftaget store mængder flasker, og derved fået deres helt eget unikke design på deres Water To Go flasker. Er I interesserede? Send os gerne en mail med jeres forespørgsel på info@watertogo.dk, eller udfyld vores kontaktformular, og så kontakter vi jer.

Kan jeg forhandle Water To Go produkter?

Ja. Vi er altid interesserede i at komme i kontakt med forhandlere, og interessante samarbejdspartnere. I øjeblikket mangler vi forhandlere i Danmark, Grønland, Færøerne, og Sverige.

Er i interesserede? Send os gerne en mail med jeres forespørgsel på info@watertogo.dk, eller udfyld vores kontaktformular og vi kontakter jer.

Laver i kander, og store dunke?

Water To Go har specialiseret sig i transportabel vandfiltrering, så for nuværende tilbyder vi ikke stationære eller større dunke end, at du altid kan have den med dig.

Hvad vejer en Water To Go flaske?

Vores GO! flaske vejer 98g (uden indhold i og med tørt filter).
Vores 75 cl. flaske vejer 138g (uden indhold i og medtørt filter).

Hvad er BPA?

BPA ( eller bisphenol A) er en kulstofbaseret kemisk forbindelse, som er meget udbredt i forbindelse med produktion af plastikprodukter som eksempelvis CD´er, og almindelige plastik engangsvandflasker. Der er meget forskning som tyder på at BPA udgør en reel trussel for mennesker og miljø.

Er Water To Go produkter BPA fri?

Ja. Alle vores produkter (flasker, låg, og filtre) er BPA fri og alle materialer er godkendt af FDA (Food and Drug Administration) i USA. Vores kerneværdier er blandt andet at beskytte mennesker og planeten. Se vores mission (indsæt link)

Kan jeg bruge andre væsker end vand i min Water To Go flaske?

Ja, men..... dette kan reducere effektiviteten, og filterets levetid. Så vi anbefaler det ikke.
Du kan dog, hvis du ønsker at bruge din Water To Go flaske som almindelig drikkedunk, skrue filteret af og fylde flasken med hvad du måtte ønske.

Hvor er jeres produkter produceret?

Filtermembranerne er produceret i USA, og alle andre dele samles i Water To Go enheden i Thailand.

Min Water To Go flaske bliver ved med at lave en pivelyd! Hvordan stopper jeg det?

Denne lyd kommer fra ventilen som sidder på undersiden af låget, lige ved siden af filteret. Alt, hvad du behøver at gøre er: Skru låget af, kig efter ventilen (en lille blød bule ved siden af filteret), og tryk forsigtigt på den 2-3 gange. Dette stopper pibelyden. 

Kan filteret rense urin?

Dette er et ofte stillet spørgsmål, og selvom filteret kan benyttes til at filtrere for urin i ekstreme situationer, så anbefaler vi på det kraftigste ikke at filtrere urin og drikke det.

Hvad gør Water To Go anderledes i sammenligning med alt andet?

Vores 3-i-1 teknologi, som filteret består af, er så unikt, at vi har en et helt afsnit, som fortæller dig alt om, hvad der gør Water To Go unikt fra alle andre vandfiltrerings systemer, der findes på markedet. Læs mere her (indsæt link Hvorfor WTG)

Hvad er pore størrelsen på filteret (i microner)?

Når man taler om porestørrelsen, refereres der ofte tilbage til standard teknologi. Den mekaniske restriktion af porestørrelsen har tidligere været den traditionelle metode til at måle, hvad et filter kan filtrere. Det er ikke tilfældet med et Water To Go filter. Vi har en unik kombination af 3 teknologier, som hver for sig filtrerer, men det er kombinationen af disse som gør det specielt. 

De 2 nanoteknologier i filteret, ikke kun reducerer porestørrelsen ned til 0,7 microner, men udsender også en positivt elektrisk ladning, som tiltrækker og fanger de mindste vira som eksempelvis polio (som kan være helt ned til 0,03 microner). Se gerne vores testresultater (indsæt link). Tilsammen viser alle tests, at med vores 3-i-1 teknologi at et Water To Go filter er du sikker på den bedste vandfiltrering på markedet.

Kan jeg putte min Water To Go flaske i opvaskemaskinen?

Vi anbefaler at både flaske og låg vaskes op i hånden. I alle tilfælde så husk at fjerne filteret først.

Kan jeg sætte min Water To Go flaske i køleskabet?

Ja. Du kan sagtens afkøle vandet i dit køleskab.

Kan jeg lægge min Water To Go flaske i fryseren?

Nej. Filteret er ikke egnet til de temperaturer der er i din fryser. Membranen bliver beskadiget, og reducerer effektiviteten markant. Hvis dit filter har været frosset, anbefaler vi at skifte det så hurtigt som muligt.
X