Water To Go VS Kulfiltre

Filteret i en Water To Go flaske er baseret på teknologi, som oprindelig blev brugt i forbindelse med NASA´s rumfartsprogram, og denne helt unikke teknologi gør, at der er en markant forskel i forhold til almindelige aktive kulfiltre kendt fra andre vandflasker, og andre filtreringssystemer generelt.

Aktive kulfiltre fjerner bundfald, og lidt andre materialer, men sikrer ikke imod mange af de ting, som du helst vil undgå i dit vand. Water To Go gør det mere sikkert at drikke vand, og fjerner blandt andet:

  • Farlige kemikalier og Flourid.
  • Virus og bakterier som Hepatitis A , E.Coli, og Kolera.
  • Parasitter som bændelorm, og hageorm.
  • Blot for at nævne nogle få af de fremmedlegemer, vi filtrerer for.

Den fulde liste kan ses under facts om filteret.

Filteret er gennemtestet for alle de på listen nævnte ting på laboratorier verden over. Se vores testresultater.

Udover vores patenterede nano-teknologi, som vi bruger i filteret, indeholder filteret også aktivt kul. Traditionelt aktivt kul er som regel limet sammen til en  klods, hvorved det mister en stor del af sin effekt. I modsætning hertil er vores kulfilter integreret i filterets membran. Ved at integrere kulfilteret i nano-filteret opnår kulfilteret en meget større flade til at filtrere vandets urenheder end oprindelige kulfiltre. Dette sikrer dig som bruger, udover, at du kan drikke sikkert og rent vand, når du bruger en Water To Go flaske, at det vand, du drikker, har en god smag og, at evt. dårlig lugt er fjernet.

Med andre ord: ”Det smager af vand”.

Et Water To Go filter beskytter dig og dit drikkevand væsentlig mere effektivt end andre filtre, der er på markedet, og giver dig mellem 130L og 200L (alt efter filterstørrelse) rent og sikkert vand uden, du skal bekymre dig om andet, end at holde dig hydreret.

X