Officielle testresultater af vores 3-i-1 filter

Virkningen af vores unikke filtreringssystem er blevet prøvet og testet uafhængigt af internationale specialister i henhold til de anerkendte standarder der er for filtrering af vand. Tests udført i USA, Europa og Indien har alle bekræftet at filteret i en Water To Go flaske fjerner over 99,9% af skadelige urenheder i vand.

 

London School of Hygiene and Tropical Medicine
London School of Hygiene & Tropical Medicine er et verdensledende center indenfor uddannelse og forskning i folkesundhed og global sundhed. Deres mission er at forbedre sundheden og at alle skal have samme mulighed for at leve sundt i England, og verden over. Se vores test data her.

BCS Laboratorierne
BCS laboratorierne er underlagt Staten Floridas sundhedsdepartement, og er registreret under US EPA laboratorie kompendiet. BCS er overvåget og reguleret af Floridas sundhedsdepartement, for at sikre den internationale ISO17025 standard benyttes.
Se vores test data her.

 

Bangalore Test House
Bangalore Test House er grundlagt i 2002, og har pålidelige og moderne faciliteter til at udføre test for mange forskellige industrier. Et veluddannet og talentfuldt personale sammen med en struktur i verdensklasse indenfor certificeret tests, sikrer nøjagtighed og præcision. Bangalore Test House er ISO certificeret. Tests bliver udført indenfor medicin, sygdomme, veterinær produkter, kosmetik, fødevarer, kemikalier, mikrobiologi, brændstof, m.m.
Se vores test data her.

X