Water To Go og miljøet

Hvilken indvirkning har det på miljøet at drikke vand fra engangsflasker?

Recycling

Medmindre, et plasktik produkt bliver afleveret til genanvendelse eller til forbrænding, så eksisterer hvert eneste stykke plastik, der er produceret, fortsat. Hvorfor? Fordi, plastik tager over 500 år om at nedbryde naturligt.

70 milliarder

Over 70 milliarder engangsvandflasker bliver der solgt hvert år i Europa og USA alene. National Geographic estimerer at højest 20% heraf bliver genanvendt. Det betyder, at over 50 milliarder flasker hvert år ender i naturen, eller i verdenshavene.

Produktion

Prøv at fylde ca. 20% af en flaske op med olie, så ved du, hvor meget olie, der er blevet brugt i forbindelse med produktion og transport af hver enkelt flaske.

Ofte dyrere

Vand på flaske er ofte dyrere end brændstof som benzin, og diesel. I Danmark koster eksempelvis 2×0,5 L vand på plastik engangsflasker gerne omkring 20.- kr. i gennemsnit.

  • For at producere 1 liter vand på flaske, som du henter i dit lokale supermarked, er der brugt 3 liter vand til produktion og transport.
  • Ved at drikke vand på flaske medvirker vi hvert år til, at mere end 1 million havfugle og 100.000 pattedyr dør af at spise plastik, eller af at blive fanget i plastikaffald.
  • Water To Go flasken giver dig muligheden for at få den samme bekvemmelighed, som du kender fra engangsflasker, men til en brøkdel af prisen, og langt mindre belastende for miljøet.
  • Drik vand fra en Water To Go flaske, og vær dermed altid sikker på renheden og kvaliteten af vandet. Du filtrerer det selv, du reducerer plastikforurening, og du bidrager til at bevare naturens ressourcer.
Water To Go og dit helbred
Holder dig sund

Vores unikke vandfiltreringssystem beskytter dit helbred ved at fjerne fremmedlegemer,  som er skadelige, og sørger samtidig for, at du stadig får kalcium og natrium fra vand, du drikker.

Et filter fra Water To Go sørger for at:

  • Fjerne kemikalier som klor og flourid.
  • Stoppe vira, bakterier, og vandbårne sygdomme.
  • Giver dig et BPA frit alternativ til engang plastikflasker.
Hvad betyder BPA fri?

BPA (Bisphenol A) er en kemisk forbindelse, som er blevet fundet i mange engangsvandflasker. Medicinske rapporter viser, at nogle af disse flasker med BPA kan udlede skadelige stoffer, som blandt kan være medvirkende til udvikling af kræft, ved temperaturer over 15 grader celsius. Så hvis din plastik engangflaske bliver udsat for sollys, er i din bil, eller taske, så starter processen allerede. Materialerne i en Water To Go flaske er LDPE og PET. Specielt udvalgte materialer, som er BPA fri, og godkendt af FDA til mad og drikkevarer. Dette gør vores produkter genanvendelige, genopfyldelige, og genbrugelige.

 
De sundhedsmæssige fordele ved at holde dig hydreret

Vand udgør omkring 70% af vores krop. Vand hjælper kroppen med at fungere, og opretholder vores fysiske og mentale helbred. At drikke vand og holde sig hydreret er vitalt for vores helbred, og for at kroppen fungerer. Den seneste forskning peger på, at en voksen i gennemsnit skal indtage mellem 4-6 liter vand om dagen. Mere end 80% kommer ikke i nærheden af den mængde, og drikker først vand, når vi føler os tørstige.

 
At være hydreret kan holde dig mere aktiv

Vand er nødvendigt for kroppen. Vand er den ene ting, som kan holde dig i gang i en periode uden, at du føler dig træt og utilpas. Ifølge eksperter kan det at drikke vand regelmæssigt gøre dig mere opmærksom, og hjælpe din krop med at være mere aktiv. Drikker du kun vand sporadisk, vil din krop bruge energi på at fordele ressourcer og optimere din væskebalance.

 
At være hydreret gør det nemmere for din krop at skille sig af med affaldsstoffer

Vores krop er en maskine, som konstant arbejder med at nedbryde komplekse kemiske forbindelser ned til mindre dele og konvertere dem til energi. Hele processen med at fordøje næring producerer en mængde af toksin og affaldsstoffer. Disse ophober sig i kroppen og bliver udskilt på flere forskellige måder. Ved at drikke rigeligt med vand hjælper du dig selv og din krop med at udskille affaldsstoffer mere effektivt.

At være hydreret gør, at din krop ældes langsommere

De selvregulerende mekanismer i vores krop arbejder væsentligt mere effektivt, når alle komponenter, de har brug for, er tilstede i vores krop. At drikke vand er godt for din hud, og sund hud gør, at vi ser yngre ud. Eftersom, vand hjælper med at udskille toksiner, kan problemer som acne, og uren hud i nogen grad afhjælpes ved at være hydreret.

At være hydreret hjælper med at regulere din kropstemperatur

Varmeregulering er den proces, som kroppen bruger for at have en optimal temperatur, så den hverken er for kold eller for varm. Et af de mest åbenlyse eksempler er, når vi sveder, og vand kommer ud gennem vores hud, hvorefter kroppens varme hjælper os med at få sveden/vandet til at fordampe. Dette giver en kølende effekt, som sænker kroppens temperatur en smule. Vand er en essentiel komponent for at kroppen kan varmeregulere.

At være hydreret forbedrer fordøjelsen

At give kroppen de næringsstoffer, den har brug for til at fungere, kræver vand til hele fordøjelsesprocessen. Mangel på vand resulterer i, at kroppen optager vigtig næring mindre effektivt, og at de ressourcer ,vi bruger af, vil være i underskud. Ved at drikke vand omdanner du nemmere fedt. Med mere energi vil du helt generelt føle dig bedre tilpas.

At være hydreret forbedrer hjernefunktionen

Den menneskelige hjerne fungerer ved at danne og kopiere elektriske impulser. Hele dette system gør brug af de elektriske ioner, som forefindes i kroppen. Elektriske ioner bliver tilført kroppen gennem væske, primært vand. Hjernen er det organ som består mest af vand i hele kroppen, ca omkring 80%. Så ved at have adgang til vand, sørger du for, at din hjerne har de bedste betingelser for at fungere. Så der er mindst 6 helbredsmæssige grunde til, at det er godt at være hydreret. Med en flaske fra Water To Go har du adgang til rent og sikkert vand, hvorend du befinder dig. Filteret fjerner alle de ting, som kan være skidt for dig, og sørger til gengæld for, at du får sikkert og rent vand med de nødvendige mineraler som eks. Kalcium og Natrium.

Water To Go og din økonomi

Det ses tydeligt, at store multinationale virksomheder har haft succes med at overbevise om, at vand på flaske er det nye sort, det er nemt, og smart.

Over 30 milliarder engangsvandflasker blev der solgt sidste år, i Europa alene!

Prisen for en engangsflaske med vand er dyr, og koster i dag mere end benzin og diesel pr. liter. Dette er ikke kun skidt for din pengepung, men også for miljøet, da langt fra alle flasker bliver genanvendt, men istedet ofte lander i naturen.

Med en Water To Go flaske betaler du langt under 1 kr pr. liter vand. Faktisk er prisen helt nede på 0,56 kr pr. liter for rent, filtreret og sikkert vand. Uden nogen som helst form for lugt eller bismag. Vi taler om vand, der smager af vand.

Et priseksempel:

En 1/2 L. vand på engangsflaske koster i Danmark rundt regnet 10 kr.

Så ved at købe en 50cl GO! flaske, indholdende vort unikke nano-filter,  til 225,- kr, sparer du penge allerede efter, du har brugt flasken 22 gange.

Filteret renser for 130L vand, svarende til 260 stk. engangsvandflasker.

Skulle du have købt den mængde, så havde du betalt 2.600 kr!

Et filter, som varer i 2 måneder, og renser for 130L vand, koster 149 kr.

Hvis du tager Water To Go! flasken med til udlandet, hvor prisen på engangsvandflasker er lidt billigere, bliver regnestykket selvfølgelig lidt anderledes.

Men selv, hvis prisen er det halve af det, som flasken koster herhjemme, så sparer du penge allerede efter at have brugt flasken 44 gange.

Regnestykket, som vi brugte foroven, vil se således ud, hvis vi siger, at engangsvandflaskerne i udlandet koster det halve af, hvad de koster i Danmark:

260 stk. engangsflasker x 5,00 kr = 1.300 kr.

Heraf fratrækkes filterets pris: 149. kr.

Din besparelse: 1,151 kr.

X