Water To Go

Rent drikkevand hvorend du befinder dig!

Grundlægger

Water To Go blev startet i England i 2012. Grundlæggeren var Dave Shanks, som havde en fortid i tekstilindustrien. Via sit arbejde kom Dave Shanks vidt omkring i verden, og her bemærkede han  uundgåeligt den til stadighed voksende plastikforurening. Specielt i lande med forurenet drikkevand fangede de enorme mængder af engangsplastikflasker, der lå og flød overalt, hans opmærksomhed. Han besluttede at gøre noget ved problemet, og ideen til Water To Go var født. 

Begyndelsen

Til at begynde med skulle der udvikles et filter, som kunne klare den nødvendige filtrering af forurenet vand, og dermed gøre vandet drikbart. Udover at skabe rent og sikkert  drikkevand var et af delmålene, at filteret skulle være med til begrænse købet af engangsplastikflasker. Til dette formål var der allerede udviklet et filter til NASA´s rumfartsprogram. 
Dette blev der efterfølgende arbejdet videre med at udvikle, og det blev testet med et helt fantastisk resultat. Filteret kunne filtrere for 99,9% af både bakterier, parasitter, virus m.m., ligesom smag og lugt blev fjernet. Vores patenterede 3 i 1 filter så nu dagens lys. Vores filter havde en holdbarhed på 2 måneder, og kunne filtrere 130 liter vand. De samme kriterier, som er gældende i dag. 
 

Filteret

Filteret var lige som det skulle være, og vores første komplette produkt, en flaske med filter. blev lanceret i 2014. Det fik navnet ”GO! Bottle”. En 50 cl. drikkedunk med et låg, hvorpå det var muligt at montere vores udskiftelige 3 i 1  filter. Dette var et kæmpe skridt, og betød, at vi nu havde et reelt alternativ til engangsplastikflasker. Vi havde et produkt som kunne erstatte brugen af 260 stk 1/2 liters vandflasker.  Nu havde vi muligheden for at tilbyde et både billigere og meget miljøbevidst produkt. Vi har, siden lanceringen af vores første flaske med filter, fortsat med at udvikle både flasker og filtre, og har i dag mulighed for at tilbyde 2 komplette flasker med filter i størrelserne: 50 cl og 75 cl. Filtrene i disse flasker renser for henholdsvis 130L og 200L vand. Dette svarer til henholdsvis 260 stk og 400 stk.1/2 ltr. engangsplastikflasker. Både det miljømæssige og økonomiske perspektiv er til at få øje på, og gør det attraktivt at vælge et Water To Go produkt næste gang, du skal på farten. 
 

Water To Go Denmark

Vi deler de samme værdier som i sin tid fik Dave Shanks til at udvikle det produkt, som vi i dag kender som Water To Go. Vores mission er at tilbyde renere drikkevand over hele verden, reducere plastikforurening,  og gøre det rentabelt at undlade at købe vand på engangsplastikflasker. Vi startede vores rejse mod en grønnere fremtid i september 2018, og vi er altid interesserede i at komme i kontakt med andre, som måtte dele samme opfattelse som os. Så hvad enten du som rejsende, eller som outdoor entusiast, har brug for en Water To Go flaske, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du er blogger, NGO-er, eller hvis du ønsker at blive forhandler eller på anden vis gerne vil indgå et samarbejde med os. 
 
Du kan træffe os via mail info@watertogo.dk eller bruge vores kontaktformular her på siden.
X