Facts om filteret

Vi tilbyder vores Water To Go filter i 2 størrelser.

Filteret til en 75 cl flaske filtrerer 200 liter vand og holder op til 3 måneder. Filteret til en 50 cl GO! flaske filtrerer for 130 liter og varer op til 2 måneder.

Begge filtre leverer samme resultat hvad angår filtrering, og er testet grundigt på laboratorier i USA, England, og Indien.

Filterets 3-i-1 system er baseret på teknologi, som oprindeligt er udviklet til NASA, og som anvender nano teknologi. Nano aluminiumoxid sammen med aktivt kul, og andre filtrerings komponenter er brugt til den unikke patenterede filtreringsproces.  Nano aluminiumoxidet udleder en positiv ladning, når det bliver vådt og tiltrækker negativt ladede fremmedlegemer som protozoa, bakterier, og virus. Denne revolutionerende nye proces gør, at hver eneste dråbe vand er både sikkert og velsmagende. Endelig et filter som virkelig gør hvad man forventer, og mere til.

I modsætning til almindelige aktive kulfiltre, hvor en stor del heraf består af materialer, som holder filteret på plads, og ikke filtrerer for noget, er vores aktive kul integreret i

3-i-1 filteret og har derfor en meget større effekt. Porestørrelsen (navnet indikerer små huller, der er i filteret til at stoppe fremmedlegemer), på almindelige aktive kulfiltre er for store til at stoppe protozoa, bakterier, og virus. Reelt set filtrerer almindelige kulfiltre for klorin, og nogle tungmetaller, som egentlig bare forbedrer smagen, uden at filtrere for mere alvorlige fremmedlegemer, som fra tid til anden kan ende i vandet. Se mere om forskellen her (pdf med wtg vs carbon).

Konklusion

Vi har testet filteret ved flere anerkendte institutioner, og listen over fremmedlegemer vi fanger og eliminerer er lang. Water To Go filteret reducerer mængden af fremmedlegemer i vand med mere end 99,9%. Sagt helt enkelt. Det virker lige som det det skal.

Eksempler på, hvad vi filtrerer for:

Metaller og Kemikalier som Klor, Flourid, og Bly.

Bakterier og Vira som Hepatitis A, E.Coli, Kolera, Polio og Giardia Lamblia.

Parasitter og vandbårne patogener som Bændelorm, Leverikter, og Hageorm.

Alt mikroplastik

Se en mere uddybende liste herunder.

Water To Go filteret er beregnet til at fjerne urenheder fra vand.

Filterets effektivitet vil blive markant forringet, hvis det bruges i forbindelse med

kulsyreholdige væsker, juice, alkohol m.m.

Vi anbefaler ikke at bruge filteret til urin.

Vi filtrerer for:

*I visse dele af verden er der naturlig arsenik i vandet
**Water To Go filtre kan ikke filtrere arsenik fra ned til 99,9%

X